Pregatirea suprafetelor


Curatare mecanica

Executam lucrari de curatare mecanica a suprafetelor cu echipamente de mica mecanizare: ciocane pneumatice, polizoare unghiulare folosind perii rotative, discuri de hartie abraziva dupa caz. Indepartarea crustelor si tencuielilor vechi la suprafele de beton se poate realiza in conditii de maxima siguranta chiar si in locuri greu accesibile sau la inaltime.

Curatare cu presiune de apa

Se impune atunci cand se executa lucrari de reparatii la betoane pentru a indeparta depunerile de orice fel si pentru a satura cu apa suprafata de lucru. Suprafetele de metal se pot curata folosind agenti chimici care realizeaza o curatare eficienta, indepartind depunerile organice. Se poate realiza si curatarea copertinelor, fatadelor, diferitelor suprafete placate cu piatra naturala, dar si a statuilor si soclurilor.

Cu utilajele din dotare edelweis poate executa astfel de lucrari cu instalatii specifice la presiuni de 250 bar si 1500 bar, atat la interior cat si la exterior. De mentionat este faptul ca instalatia la 1500 bar foloseste o cantitate foarte mica de apa cca 100l/h.

Aplicatii:

  • Pregatirea betoanelor inainte de tencuire, torcretare, camasuire
  • Indepartarea petelor de ulei si a altor contaminanti
  • Estetizare, spalare, curatare